Stavangers vennligste byggefirma møter deg med et stort smil…

Harestad Bygg AS opererer i Stavangerområdet og tilbyr et stort repertoar av tømrertjenester, som for eksempel oppføring av nybygg og tilbygg for privat og offentlig sektor, samt ombygging rehabilitering og oppussing av eksisterende bygg på mindre eller større skala.

Vi tilbyr fagarbeid av høy kvalitet, levert med et smil av fornøyde tømrere! Det er en viktig målsetning for oss å skape trivsel og trygghet både hos kunder og ansatte. Harestad Bygg har satt seg følgende mål for sitt helse- miljø- sikkerhet- og kvalitetsarbeid: å skape et godt internt arbeidsmiljø, å ta hensyn til det ytre miljø så langt det er mulig samt levere ethvert oppdrag i kvalitetsmessig god skikk.

Alle byggeprosjekter er krevende og skaper bekymringer og stress for byggeherren. Vi i Harestad Bygg er lette å ha med å gjøre! Vi ønsker å gjøre ditt prosjekt til en god opplevelse for deg som kunde. Våre ansatte tilbyr der derfor en god, ryddig og pålitelig service. Vi har få eller ingen begrensninger når det gjelder å innfri våre kunders forventninger. Fortell oss om din drøm, så setter vi den ut i livet for deg!

Visjon

  • Vi ønsker å være den foretrukne leverandør ut fra service og kvalitet
  • Vi ønsker å være fremst blant våre konkurrenter i å være ryddig og ordentlig i hele byggeprosessen. Vi skal levere et meget godt sisteinntrykk.
  • Vi ønsker å være ledende i å være rådgivere og være løsningsorientert og gjennom dette levere til kunden et sterkere produkt enn forventet.
  • Vi ønsker å være profesjonell og fremst i markedet i hvordan vi takler reklamasjoner, raskt og gjennomtenkt på ballen.  Høy kundetilfredshet og vinn vinn for begge parter.
  • Vi ønsker i sum at våre kunder blir våre ambassadører gjennom måten vi behandler hverandre og kunden på.

Lean prosessen i Harestad Bygg

Vi jobber i dag med å implementere lean inn i vår bedrift. Dette vil styrke oss på flere områder, som vil være til en bedre opplevelse for kunde og vår bedrift. Dette betyr for våre kunder:

  • Bedre flyt i oppdraget.
  • Mer forutsigbarhet og kontroll for kunde.
  • Lavere pris for kunde.
  • Kjekkere arbeidsplass.
  • Mindre feil og reklamasjoner.

Trygghet

Harestad Bygg AS ble oprettet i 1999 og har i løpet av årene rukket å bli en solid etablert aktør innen regionens byggebransje. Vi hadde ikke kunnet oppnå dette resultatet uten høy økonomisk og faglig kompetanse, samt fornøyde kunder. Vi bruker bare faglærte tømrere og lærlinger som kommer inn under den fylkeskommunale Opplæringsnemda. Tømreryrket er tradisjonsbundet, samtidig som det kreves både nytenkning og kompetanseutvikling for å holde tritt med tiden. Harestad Bygg kan tilby profesjonelle, punktlige og effektive håndverkere med gode løsninger som ivaretar både tradisjonelle og moderne hensyn.

Helse, miljø, og sikkerhet (HMS)

Harestad Bygg verner godt om sine ansatte og kunder gjennom strenge HMS-rutiner. Forebygging av skader skjer gjennom bruk av verneutstyr, solid maskineri/utstyr, og jevnlig inspeksjon av byggeplassen. Sikkerhet og arbeidstrivsel går hånd i hånd. Resultatet er fornøyde tømrere med god helse og økt produktivitet. Som kunde kan du føle deg trygg på at vi ivaretar byggeplassens sikkerhet.

Serviceinstilling

Harestad Bygg setter pris på deg som kunde og vi viser dette gjennom god service. Vi er alltid tilgjengelige pr telefon eller epost, slik at du får svar på dine forespørsler raskt, Det er lett å få en avtale med oss, enten det gjelder konsultasjoner om framtidige prosjekter eller befaring av pågående byggverk. Kanskje er dette en av grunnene til at våre kunder vender tilbake til oss?

Som tjenesteleverandør vet vi at vår suksess bedømmes av kundene våre – vi strekker oss derfor langt for å imøtekomme dine behov og krav.

Våre kontorer er praktisk plassert i Stavangerregionen – derfor tar det kun kort tid for oss å rykke ut på oppdrag og befaringer.

Harestad Bygg AS er medlem av Stavangers Byggmesterlaug og Norges Byggmesterforbund.