OMBYGGING AV DITT BEDRIFTSLOKALE

Har du planer om å foreta en ombygging av ditt bedriftslokale? Kanskje vil du flytte kontorer, endre et rom eller en etasje for å få en mer funksjonell bruk? Eller kanskje trenger hele bygget en oppdatering? Ta kontakt med Harestad Bygg, så hjelper vi deg med å finne smarte løsninger og fatte gode beslutninger tidlig i prosessen. Ved synfaringen diskuterer vi prosjektet sammen, fra estetiske elementer til tekniske muligheter og begrensninger, deretter setter vi opp en realistisk plan for arbeidet.

Som totalentreprenør har Harestad Bygg muligheten til å levere en komplett pakke til våre kunder. Fra de første linjene på tegnebrettet til det siste strøket med maling er tatt – vi går til jobben med dine interesser i fokus. Vi samarbeider med oppdragsgiver fra første stund og bidrar med alt fra byggesøknader og smarte planløsninger til aktiv prosjektledelse i byggeperioden. Bruk vår ekspertise, så er sjansene store for at du unngår fordyrende feiltrinn underveis i ombyggingen.

Med fagutdannede håndverkere og utmerket kundeservice, sørger Harestad Bygg for at kvalitet står i fokus gjennom alle ledd. Resultatet er fornøyde kunder og brukere som kan nyte godene av solid håndverk.