NYBYGG AV PRIVAT BOLIG

Har du sett deg ut en tomt hvor drømmeboligen din skal stå og trenger et byggfirma du kan stole på? Harestad Bygg har lang erfaring med tradisjonelle norske boligtyper. Vi bidrar mer enn gjerne til ditt prosjekt, både før og under byggeprosessen! Ved å benytte vår faglige kunnskap og ekspertise allerede på planleggingsstadiet, sikrer du deg de beste løsningene og et hjem som du kan leve i og være stolt av.

Som totalentreprenør er vi eksperter på statlige krav og kommunale reguleringer – vi hjelper deg med å effektivisere det som ellers ofte blir tidkrevende forarbeid. Bruk vår ekspertise fra dag én, så unngår du unødvendige forsinkelser i godkjenningsprosessen. Sammen utformer vi en grundig plan og tidslinje for ditt byggeprosjekt, slik at du får oversikten. Spar penger og tid ved å få profesjonelle råd så tidlig som mulig!

Med fagutdannede håndverkere og utmerket kundeservice, sørger Harestad Bygg for at kvalitet står i fokus gjennom alle ledd. Resultatet er fornøyde kunder som kan nyte godene av solid håndverk.