Nybygg på næringseiendom

Trangt om plassen? Trenger din bedrift helt nye lokaler? Ta kontakt med Harestad Bygg, som har lang erfaring med kontorbygg helt opp til 3000 kvadratmeter. Vi tar også gjerne på oss å utvikle kommersielle boligprosjekter, som mindre leilighetskomplekser.

Vi kan byggesøknader og har inngående kunnskap om statlige krav og kommunale reguleringer. Vi hjelper deg å formulere en solid byggsøknad som har gode sjanser for å komme gjennom nåløyet. Dermed slipper du å gå igjennom en lang og krevende venteperiode før du får endelig godkjenning til ditt prosjekt.
Sammen utformer vi en grundig plan og tidslinje for ditt byggeprosjekt. Spar penger på å få profesjonelle råd så tidlig som mulig!

Som totalentreprenør har Harestad Bygg muligheten til å levere en komplett pakke til våre kunder. Fra de første linjene på tegnebrettet, til det siste strøket med maling er tatt – vi går til jobben med dine interesser i fokus. Vi samarbeider med byggherren fra første stund og bidrar med smarte planløsninger og effektiv prosjektledelse i byggeperioden.

Med fagutdannede håndverkere og utmerket kundeservice, sørger Harestad Bygg for at kvalitet står i fokus gjennom alle ledd. Resultatet er fornøyde kunder og brukere som kan nyte godene av solid håndverk.