OFFENTLIGE BYGGETJENESTER

Harestad Bygg har flere offentlige nybygg og rehabiliteringer bak seg, alt fra skoler til barnehager og idrettshaller. Ta kontakt med Harestad Bygg, som har lang erfaring med slike omfattende byggeprosjekter. Ingen jobb er for stor for oss!

Vi kan byggesøknader og har inngående kunnskap om statlige krav og kommunale reguleringer. Bruk vår ekspertise fra dag én, så unngår du unødvendige forsinkelser i godkjenningsprosessen.

Som totalentreprenør har Harestad Bygg muligheten til å levere en komplett pakke til våre kunder. Fra de første linjene på tegnebrettet til det siste strøket med maling er tatt – vi går til jobben med dine interesser i fokus. Sammen utformer vi en grundig plan og tidslinje for ditt byggeprosjekt.
Vi samarbeider med byggherren fra første stund og bidrar med smarte planløsninger og effektiv prosjektledelse i byggeperioden.

Med fagutdannede håndverkere og utmerket kundeservice, sørger Harestad Bygg for at kvalitet står i fokus gjennom alle ledd. Resultatet er fornøyde kunder og brukere som kan nyte godene av solid håndverk.