OFFENTLIGE BYGGETJENESTER

Harestad Bygg har flere offentlige nybygg og rehabiliteringer bak seg, alt fra skoler til barnehager og idrettshaller. Ta kontakt med Harestad Bygg, som har lang erfaring med slike omfattende byggeprosjekter. Ingen jobb er for stor for oss!

Vi kan byggesøknader og har inngående kunnskap om statlige krav og kommunale reguleringer. Bruk vår ekspertise fra dag én, så unngår du unødvendige forsinkelser i godkjenningsprosessen.

Som totalentreprenør har Harestad Bygg muligheten til å levere en komplett pakke til våre kunder. Fra de første linjene på tegnebrettet til det siste strøket med maling er tatt – vi går til jobben med dine interesser i fokus. Sammen utformer vi en grundig plan og tidslinje for ditt byggeprosjekt.
Vi samarbeider med byggherren fra første stund og bidrar med smarte planløsninger og effektiv prosjektledelse i byggeperioden.

Med fagutdannede håndverkere og utmerket kundeservice, sørger Harestad Bygg for at kvalitet står i fokus gjennom alle ledd. Resultatet er fornøyde kunder og brukere som kan nyte godene av solid håndverk.

“Det faller lett å si noe positivt om dem!
Et firma hvor man blir møtt med positive holdninger, og en profesjonell innstilling til å løse vanskeligheter!
Derfor er det ”rett fram” og hyggelig å samarbeide med dem!
Et firma som holder seg til oppsatt byggetid!”

Herman Nygård, Rennesøy kommune

Noen av våre kunder


“Byggadm, som driver med byggeadministrasjon, prosjekt- og byggeledelse har samarbeidet med Harestad Bygg gjennom mange år.
Dette samarbeidet har etablert et solid fundament for å kunne tilby våre felles tjenester innenfor ei ramme basert faglig dyktighet, kvalitetsmessig trygghet, produktvariasjon, løsningsorientert byggdrift og leveringskvalitet på alle felt.
Harestad Bygg er spesielt gode ”etterpå”. Med dette forstås å være tilgjengelige i ettersporing av produkter, leverandører og løsninger valgt i byggeprosessene. I dette ligger en kundegaranti og trygghet for at FDV blir utarbeidet, opplæring gitt og reklamasjoner følges opp på en korrekt og for kunden fordelaktig måte.
Byggefirmaet har gjennom mer enn 10 år tatt på seg mange oppdrag av høyst ulik karakter og bruksområde. For Byggadm har samarbeidet bl.a. dreid seg om oppdrag i forbindelse med
Bygging av 2 stk. 6 avdelings barnehager for Randaberg kommune 2006 og 2007 .
Brannsikring av Veolias ny avfallsmottak i Stavanger ca 10000 m2 ferdig 2009.
Bygging av Kvitsøy aktivitetshall ca 1500 m2 for Kvitsøy kommune ferdig 2010.
Ombygging leilighet i Stavanger Boligbyggelag ca 80 m2 ferdig 2010.
Bygging av utendørs Amfi og Scene for Kvitsøy kommune ferdig 2011.”

Daglig leder Øyvind Skogerbø, Byggadm