Kontakt oss for GRATIS KONSULTASJON

Bestill gratis veiledning hos Harestad Bygg, så får du én times samtale med byggmester. Vi loser deg gjennom de forskjellige stadiene i ditt planlagte prosjekt og dekker følgende tema under samtalen:

Befaring

Vi gjør en befaring og gir deretter en vurdering av ditt prosjekt, fra de store linjene til de små detaljene. Dette kan for eksempel inkludere kommunale reguleringer, byggemeldinger, tekniske eller strukturelle utfordringer, eller HMS-hensyn.

Dine forventninger

I samtale med deg, identifiserer vi hva det er du ønsker å oppnå og hvordan vi kan gå fram for å realisere visjonen din. Kanskje har du allerede tegninger på bordet? Da kan vi bidra med vår praktiske kompetanse og gi deg en profesjonell vurdering av prosjektet. Hvis ideene ligner mer et luftslott enn en realitet, hjelper vi deg med å finne en egnet arkitekt eller ingeniør, alt etter hva som kreves. Ved hjelp av vår ekspertise blir det lettere å sette realistiske rammer for prosjektet ditt, slik at du får gjennomført det på en effektiv og ryddig måte. Med vår kompetanse som totalentreprenør unngår du å havne midt oppi uforutsette tids- og budsjettoverskridelser.

Prosessen

Vi tar deg gjennom den planlagte byggeprosessen og lager en skisse og tidslinje over det arbeidet som skal gjøres. Vi gir detaljert innsikt i hva ditt prosjekt vil innebære, slik at du sitter igjen med realistisk kunnskap om hva som skal skje, hvordan det skal skje og hvor lang tid det vil ta å gjennomføre.

Finansiering

Du setter de økonomiske rammene for byggeprosjektet – vi bruker vår fagkunnskap til å skape muligheter for deg. Sammen vil vi gå finansieringen etter i sømmene, slik at din visjon blir en fornøyelig realitet og ikke et økonomisk mareritt.

Har du spørsmål? Send e-post til: post@harestadbygg.no

Har du en ide? Send e-post til: post@harestadbygg.no

Ønsker du å få tegnet noe? Send e-post til: post@harestadbygg.no

Vet du ikke hva du ønsker, men vil gjøre noe? Send e-post til: post@harestadbygg.no

Har du tomt og ønsker å bygge noe på den? Send e-post til: post@harestadbygg.no

Har du tegninger? Send e-post til: post@harestadbygg.no

Ring oss på: 51 41 79 00

Kontoradresse: Torvmyrveien 26, 4070 Randaberg

Postadresse: Postboks 33, 4096 Randaberg


Daglig Leder – Frank Harestad: 98235040

Salgssjef – Asbjørn Bø: 98235041