TILBYGG BEDRIFTSLOKALE

Har du planer om bygge ut eller legge til en etasje på bedriftsbygget ditt? Harestad Bygg har lang og bred erfaring med tilbygg. Vi bidrar gjerne til ditt prosjekt, både før og under byggeprosessen! Ved å benytte vår faglige kunnskap og ekspertise allerede på planleggingsstadiet, sikrer du deg de beste løsningene. Ved synfaringen diskuterer vi prosjektet sammen, fra estetiske elementer til tekniske muligheter og begrensninger, deretter setter vi opp en realistisk plan for arbeidet.

Som totalentreprenør er vi eksperter på kommunale reguleringer og krav til tilbygg – vi hjelper deg med tidkrevende forarbeid. Sammen utformer vi en solid byggsøknad som har gode sjanser for å komme gjennom nåløyet. Dermed slipper du å gå igjennom en lang og krevende venteperiode før du får endelig godkjenning til ditt prosjekt.

Med fagutdannede håndverkere og utmerket kundeservice, sørger Harestad Bygg for at kvalitet står i fokus gjennom alle ledd. Resultatet er fornøyde kunder og brukere som kan nyte godene av solid håndverk.