Byggmester tjenester

Med byggmester Harestad Bygg AS sikrer du deg topp kvalitet og service til ditt byggeprosjekt, fra planleggingsstadiet til endelig gjennomføring. Gjennom våre profesjonelle byggmestertjenester oppnår du de resultatene du går og drømmer om. Harestad Bygg tilbyr funksjonelle og solide løsninger. I fokus står våre kjerneverdier: ærlighet, kvalitet, ryddighet, sikkerhet, og effektivitet. Med et slikt kvalitetsfokus i ryggmargen, samt ryddig ledelse, grundig planlegging og god fagkunnskap, sikrer vi både våre kunder og håndverkere full tilfredsstillelse og trygghet i byggeprosessen. Sluttresultatet er fornøyde kunder og bygg som fungerer!

Ombygging

Planlegger du å bygge om boligen din? Ta kontakt med oss på et tidlig stadium, så kan vi veilede deg til å ta de rette beslutningene slik at du oppnår et godt funksjonelt og estetisk resultat. Unngå å gjøre unødvendige og kostbare feil –  benytt deg heller av vår faglige ekspertise. Dermed kan dubruke tiden på andre ting mens prosjektet tar form – og deretter nyte det resultatet du har gått og drømt om.

Se her hvordan vi kan hjelpe deg

Påbygg

Ønsker du å utvide boligen din? Ta kontakt med oss, som har lang erfaring med slike prosjekter. Benytt deg av vår fagkunnskap og praktiske erfaring allerede på planleggingsstadiet, så tar vi hånd om alt fra byggesøknad til gjennomføring av byggeprosessen.


Her kan du ta en kikk på våre siste prosjekter

Nybygg

Går du med planer om å bygge ny bolig? La oss ta oss av alle elementer i prosessen, fra tegninger og byggesøknad til den dagen du setter nøkkelen i døra. I tillegg til vår kompetanse i forhold til private boliger, har vi også bred erfaring med større byggeprosjekter som barnehager, kontorbygninger og idrettshaller.

Her finner du informasjon om våre nybygg.

Rehabilitering og oppussing

Er det på tide med en oppdatering av boligen din? Vi kan rehabilitering og oppussing! Vi hjelper deg med å oppgradere og gjøre hjemmet ditt mer funksjonelt og estetisk tiltalende.

Se her for mer informasjon om hvordan vi kan hjelpe deg.