Bytte kledning

Trenger å bytte kledning?

 

Har du sjekket tilstanden til kledningen på din bolig i det siste? Hos Harestad Bygg AS, anbefaler vi at du sjekker kledningen hvert år.

[unitegallery kledning]

Når du først skal bytte kledning på boligen din, er det ett perfekt tidspunkt å etterisolere eller bytte vinduer eller dører. Du vil da få ett mer energieffektivt hus og bedre inne komfort.

For de aller fleste er dette en stor investering og det er ikke uvanlig å måtte refinansiere boligen.

Vi gir deg ett tilbud på arbeidet, besørger materialleveranse, tilkomst midler og avfallshåndtering, og utfører fagmessig godt arbeid.
Under prosjektet er det viktig for oss å ha en god dialog med deg som kunde, utføre arbeidet korrekt og i rett tid, samt ha en ryddig og sikker arbeidsplass. Vi påtar oss også ansvaret for HMS arbeidet på en god måte.

Vi ser at noen ønsker å bytte vinduer og kledning for å endre stil på boligen, noen ønsker å tilbakeføre til gammel stil mens andre ønsker å modernisere. Da er det viktig at det blir sjekket med kommune og evt riksantikvaren i forkant, om det er søknadspliktig eller spesielle krav til utførelse – for å slippe å måtte endre noe ved en senere anledning.

Det kan også ha med helhetssans, en praktisk løsning, eller et ønske om å øke verdien på huset før salg.

Flere og flere velger vedlikeholdsfri kledning, dette er en del dyrere i innkjøp, men om man beregner inn en kost for å behandle treverket i årene fremover er det ikke en dårlig investering.

Vi leverer i første rekke Gilje, Nordan og Uldal – men kan også få vinduer fra andre leverandører dersom det er ønskelig.

Ring 51 41 79 00 for å be om befaring!

 

For å se på utvalget hos de ulike leverandørene våre, kan du klikke på lenkene under:

gile

nordan

uldal