Årlig sjekk av din bolig – bare 1 499 kr inkl mva

Årlig sjekk av din bolig – bare kr 1 499,- inkl. mva.

Hva får du?

  • Befaring med profesjonell, erfaren fagmann fra Harestad Bygg AS
  • Visuell sjekk av boligen din
  • 30 punkt sjekkliste med rapport
  • Gratis uforpliktende tilbud på eventuell utbedring
  • Ingen bindingstid

Ring idag for å bestille årlig sjekk av din bolig – 51 41 79 00  – kr 1 499,- inkl. mva.

 

For å forebygge mindre og alvorlige skader, i tillegg forlenge levetiden på bygningsdeler og produkter, bør det regelmessig foretas utvendig og innvendig ettersyn og vedlikehold av boligen din.

Selv små skader kan, dersom de ikke blir oppdaget, føre til store skader og kostbare reparasjoner. Det er derfor en god ide å ha en årlig/halv-årlig sjekk av bolig, på samme måte som du tar en jevnlig legesjekk.

Vannskader er en av de mest vanlige skader og kan komme av mange forskjellige årsaker. En liten lekkasje i tak, en liten lekkasje i avløp, lekkasje rundt vinduer, dører og takterrasse kan alle føre til alvorlige vannskader. Vannskader kan i det minste føre til mugg, og i verste fall ødelegge treverk og forårsake strukturelle skader som sopp og råteskader som igjen kan fører til helseplager.

Skade på eller mangel av museband og eller fulgeband kan føre til at skadedyr kan komme inn i konstruksjonen og ødelegge dampsperre, elektriske ledninger eller vannrør. Dette er relativt enkelt å fikse hvis det blir oppdaget, men under de rette omstendigheter kan dette føre til feil i elektrisk anlegg og i verste fall boligbrann.

Dersom du overser selv de minste skader eller feil, kan dette over tid føre til større skader i din bolig dersom dette ikke blir gjort noe med.

En byggmester kan også komme med energieffektive råd som kan redusere strømforbruk og gi et bedre inneklima i din eksisterende bolig.

Ring idag for å bestille årlig sjekk av din bolig – 51 41 79 00 – kr 1 499,- inkl. mva. hver år.